Autònoms

" Sóc autònom,
no puc dedicar temps a la web
i he de tenir presència a Internet "

La presència a Internet dels autònoms avui dis s'ha tornat indispensable per la fidelització amb client. És una manera assequible de crear marca, que s'ha de mantenir i això comporta un temps del que l'autònom no disposa. Trescomatres ofereix mantindre viu aquest canal 24 hores al dia 7 dies a la setmana.

  • Donar activitat al la teva web

La teva web, és una eina més de la que disposa qualsevol autònom per a mantenir el negoci operatiu, i aquesta, cada cop va agafant més importància per a donar credibilitat. Per tant, mantenir-la al dia serà clau per a donar una bona imatge en línia del que es pot oferir als clients, i també i poder-la posicionar als cercadors.

  • Programa comptable online

Tenim la possibilitat d'instal·lar-te y format-te per tal de que utilitzis una aplicació comptable online instal·lada al teu servidor. Aquesta aplicació et permetrà gestionar, facturar, etc. tots els teus clients.

  • Crear contingut web de qualitat

Des de Trescomatres ens oferim per penjar-te contingut o fotografies, i fins hi tot, podem crear contingut de qualitat per al teu lloc. T'alliberem d'aquesta càrrega al temps que treballem un millor posicionament al cercador Google.

  • Gestionar les xarxes socials

Avui día les xarxes socials són una bona manera de mantenir actiu el teu negoci a internet. Podem ajudar-te a gestionar-les o simplement fer-ho per tu!.

  • Visibilitat de la web als cercadors

Amb unes petites accions de manera freqüent, podem fer que estiguis ben posicionat als buscadors (Google, Bing, etc.) per tal de que et trobin a la xarxa els potencials clients.

  • Configuració de dispositius pel correu electrònic

Ens comprometem que puguis rebre el correu electrònic a qualsevol dispositiu. Deixa'ns que et configurem els comptes i no t'hauràs de preocupar mai més recordar aquest pesat procés.

  • Actualitzem versions web antigues

Una web desactualitzada és una web vulnerable i per tant susceptible d'atacs informàtics per part de hackers en forma de virus o programes mal·liciosos, fent que la web deixi de funcionar i possiblement sent penalitzat de manera crítica per Google.

  • Suport

Si ens necessites per temes de suport, sempre ens podràs trobar en horari d'oficina disposats a resoldre qualsevol dubte o gestió que necessitis.