Trescomatres Multimèdia SL, portem 9 anys al costat de una de les més importants botigues de botes cowbooy i roba country de Barcelona. Corbeto’s Boots.

La botiga online de Corbeto’s Boots ven internacionalment a més de 40 països de tot el món. Des de l’inici que es va apostar per un eCommerce. Hem passat per moltes etapes, tant en el desenvolupament de la botiga online fins a canvis a servidors i sistemes de seguretat molt més avançats.

La pàgina web

Tant la pàgina web que veuen el usuaris, com el backend on l’administrador porta les comandes, factures, talles, preus… i la resta de dades de configuració, están fets a mida. Tot segons en nostre client necessitava.

Una dissenyadora va proposar disseny, i nosaltres el vam aplicar a la web.

La Home

Corbeto's Boots Web

Categories de productes amb els filtres:

Corbeto's Boots Botas Cowboy

La fitxa del producte

Corbeto's Boots Roba Country

Botiga mòbil

Es va decidir fer una vista individual per a la versió mòbil. Per tant, el que es mostra al mòbil no te res a veure amb el que es mostra a la versió de monitor. D’aquesta manera aconseguim la màxima optimització en velocitat, experiència d’usuari, etc…

La home en mòbil

Corbeto's Boots Mòbil

Les categories de productes al mòbil

Corbeto's Boots Mobile

Cercador

Es fa servir l’eina DooFinder per poder proporcionar a la botiga online d’un cercador ràpid i eficient a l’hora de trobar productes a la web. A més, s’adapta tant al monitor d’un PC com a un mòbil. Trescomatres Multimèdia, vam fer tota la implementació per a que la botiga pogués utilitzar aquesta magnífica eina. Per a més informació, visiteu la seva web oficial:

Sales Manago

Solució que permet administrar i consultar tots els números de les comandes o cistelles.

  • Quantes cistelles no s’han finalitzat?
  • Quantes cistelles de clients nous?

A més, permet recuperar cistelles de clients que s’han deixat a mitges, enviar newsletters… en definitiva, una eina de tercers que vam implantar a la botiga per poder administrar tot el necessari per millorar el màrqueting, experiència d’usuari i la visió global de les vendes. Trescomatres Multimèdia, va fer tota la implantació a la web de Corbeto’s Boots. Per a més informació, visiteu la seva web:

En definitiva, un eCommerce a nivell internacional al que li oferim serveis de: desenvolupament a mida de la botiga, implantació del disseny, administració del servidor dedicat, implantació de serveis i eines externes com DooFinder o Sales manago. Tots els serveis necessaris per poder vendre a tot el món.


Més informació