Trescomatres Multimèdia SL llença Disseny web – Oferta Any Nou 2020. Com sabeu, disposem de tres plans de disseny web que engloben tot el que necessiten les empreses per existir a Internet.

El Pla Bàsic per a empreses que comencen o volen començar de zero, el Pla Avançat per a empreses que volen un punt més de presència i activitat a Internet. Per últim el Pla Premium que resol les necessitats de les empreses que volen una presència més contínua a la xarxa. Doncs bé,

OPORTUNITAT DISSENY WEB:

A tothom que contacti amb nosaltres per contractar uns dels plans abans del 31 de gener,

pagarà els tres primers mesos l’import del pla inferior al que contracti. En el cas del pla bàsic, tindrà el primer mes gratis.

No trobes la teva solució ?

Si amb l’oportunitat que mostrem a les nostres propostes no s’ajusten a les teves necessitats, contacta’ns sense problemes. Trobarem la solució que més s’adapti a les necessitats de la teva empresa.

Si ets autònom i necessites altres tipus de presència a Internet. Tens una petita empresa que només vols tenir el domini i poca cosa més. Ets molt actiu/va i vols actualitzar tú mateix/a la teva web… Truca’ns o escriu-nos que trobarem com col:laborar per estar a Internet.

Disseny web – Oferta Any Nou 2020, intenta ser una oportunitat per les empreses de Tarragona, Barcelona i Lleida amb l’objectiu de començar a estar present a Internet.

Contacta’ns

Escriu-nos a info@trescomatres.com o truca’ns en horari d’oficina al 626.011.622

Els nostres servidors

Treballem amb Nominalia, empresa internacional que proporciona tots els serveis que necessita una empresa per estar a Internet. Servidors, dominis, emails, posicionament… Una empresa que té presència a Barcelona.