Una solució web sencilla per a la teva empresa

Disseny wordpress a Tarragona. Especialistes en el disseny, creació i manteniment de pàgines web amb WordPress i WooComerce.
La creació de pàgines web amb WordPress permet aprofitar els avantatges d’un gestor de continguts amb molta experiència. La gran quantitat de mòduls disponibles, permeten adaptar la web a les necessitats de la teva empresa.

Futur de la web: el manteniment

I tot això amb el nostre servei obligatori i essencial, el manteniment. Una web no es desenvolupa, es posa en marxa i aquí acaba tot. La web té vida. S’ha d’actualitzar periòdicament. WordPress treu mensualment actualitzacions de seguretat, de correcció d’errors i optimització que s’han d’aplicar a la web per a que no sigui atacada per hackers.

A més, el manteniment fa que s’actualitzi els continguts i que el cercador Google puntuï millor la nostra web, fent-la que millori la seva indexació.

Trescomatres Multimèdia SL ens dediquem al disseny wordpress a Tarragona. Especialistes en el disseny, creació i manteniment de pàgines web amb WordPress i Woocomerce.

Podeu estar al dia de totes les novetats a nivell tècnic de WordPress en el nostre blog de tecnologia.

Measure Your Visits

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. ex ea commodo consequat.

See job offers