Pimes

Presència professional
actualitzada a Internet

Trescomatres ofereix totes les eines per a que la empresa sigui capaç recentralitzar tota la informació per poder oferir-la per un sol canal. D'aquesta manera es proporciona un estalvi important de temps que es pot reinvertir en l'objectiu principal de la empresa.

  • Donar activitat al la teva web

Una web és una eina més de les que es disposen per a mantenir el negoci operatiu, i aquesta, cada cop va agafant més importància per a donar credibilitat a la marca. Per tant ha d'estar activa fent-se visible als buscadors.

  • Manteniment constant

Un manteniment constant de la l'apliació serà una bona estratègia de tota empresa per donar valor afegit a la marca. Per tant, mantenir-la al dia serà clau per a donar una bona imatge en línia.

  • Crear contingut web de qualitat

Des de Trescomatres ens oferim per penjar-te contingut o fotografies, i fins hi tot, podem crear contingut de qualitat per al teu lloc. T'alliberem d'aquesta càrrega al temps que treballem un millor posicionament al cercador Google.

  • Gestionar les xarxes socials

Avui día les xarxes socials són una bona manera de mantenir actiu el teu negoci a internet. Podem ajudar-te a gestionar-les o simplement fer-ho per tu!.

  • Visibilitat de la web als cercadors

Amb unes petites accions de manera freqüent, podem fer que estiguis ben posicionat als buscadors (Google, Bing, etc.) per tal de que et trobin a la xarxa els potencials clients.

  • Configuració de dispositius pel correu electrònic

Ens comprometem que puguis rebre el correu electrònic a qualsevol dispositiu. Deixa'ns que et configurem els comptes i no t'hauràs de preocupar mai més recordar aquest pesat procés.

  • Actualitzem versions web antigues

Una web desactualitzada és una web vulnerable i per tant susceptible d'atacs informàtics per part de hackers en forma de virus o programes mal·liciosos, fent que la web deixi de funcionar i possiblement sent penalitzat de manera crítica per Google.

  • Suport

Si ens necessites per temes de suport, sempre ens podràs trobar en horari d'oficina disposats a resoldre qualsevol dubte o gestió que necessitis.