Sobre nosaltres

Una empresa amb experiència i pròxima per a donar-te
la solució que necessites.

 

Trescomatres Multimèdia S.L.

Trescomatres Multimèdia S.L. és el resultat d’anys de treball de diferents autònoms. Amb les oficines a Altafulla (Tarragona), donem servei tecnològic (majoritàriament recolzament en la publicació de les empreses a Internet) a Tarragona, Barcelona i Lleida.

Som una empresa que es recolza amb d’altres per oferir un servei molt més complert. Nosaltres estem especialitzats en la programació d’aplicacions i pàgines web. A la vegada col·laborem amb d’altres professionals per oferir serveis de disseny y màrqueting online.

Així doncs, estem preparats per oferir tots els serveis que una empresa necessita per ser visible a Internet o vendre els seus productes online.

El nostre servei principal és crear i mantenir pàgines web o botigues online a empreses. Ens convertim en una eina més per les empreses per arribar al seu objectiu: ser visibles a Internet.

 

 

Estar a Internet

 

Trescomatres Multimèdia S.L. li oferirà tot el necessari per estar a Internet: 

  • Domini: www.lamevaempresa.com
  • Emails: direccio@lamevaempresa.com
  • Allotjament web: per poder tenir la web a Internet.
  • Web. Li crearem la web
  • Tots els serveis necessaris per mantenir la web al dia: manteniment, estadístiques, seguretat…

 

Donar activitat al la seva web

La teva web, és una eina més de la que disposa qualsevol autònom per a mantenir el negoci operatiu, i aquesta, cada cop va agafant més importància per a donar credibilitat. Per tant, mantenir-la al dia serà clau per a donar una bona imatge en línia del que es pot oferir als clients, i també i poder-la posicionar als cercadors.

  

Crear contingut web de qualitat

Des de Trescomatres Multimèdia S.L. ens oferim per penjar-li contingut o fotografies, i fins hi tot, podem crear contingut de qualitat per al teu lloc. L’alliberem d’aquesta càrrega al temps que treballem un millor posicionament al cercador Google.

 

Visibilitat de la web als cercadors

Amb unes petites accions de manera freqüent, podem fer que estiguis ben posicionat als buscadors (Google, Bing, etc.) per tal de que et trobin a la xarxa els potencials clients.

 

Actualitzem versions web antigues

Una web desactualitzada és una web vulnerable i per tant susceptible d’atacs informàtics per part de hackers en forma de virus o programes mal·liciosos, fent que la web deixi de funcionar i possiblement sent penalitzat de manera crítica per Google.

 

Manteniment constant
Un manteniment constant de l’apliació serà una bona estratègia de tota empresa per donar valor afegit a la marca. Per tant, mantenir-la al dia serà clau per a donar una bona imatge en línia.

 

Suport

Si ens necessites per temes de suport, sempre ens podràs trobar en horari d’oficina disposats a resoldre qualsevol dubte o gestió que necessitis.

 

Suscríbete!

Para seguir nuestras noticias

 Selecciona tu idioma

Catalán
Castellano

Síguenos

Nos encontramos en:

C/ Marqués de Tamarit, 23, baix.

(+34) 626 011 622

info@trescomatres.com