Coneixeu el nostre blog de tecnologia? Un blog amb més de 6 anys d’articles que anem actualitzant. Amb molta informació destinada a dos tipus diferents d’usuaris.

Blog Trescomatres Tecnologia

Els nostres usuaris

Per una part, les empreses. Destinem articles que mostren informació variada a les empreses i els seus treballadors. Tutorials escrits que mostren pas a pas com fer o utilitzar recursos multimèdia, video-tutorials allotjats a Youtube que mostren com treballar amb editors de textos o fulls de càlcul, links a recursos per a empreses que us poden ser útils…

Per una altra banda, els programadors. Molts desenvolupadors compartim informació i material per ajudar-nos mútuament. Aquest és el cas del nostre blog, on compartim molta informació a diferents eines de desenvolupament web.

Tecnologia: El Nostre blog

Toquem molts temes, però els més tractats son eines com Prestashop, Magento o WordPress, que son eines que utilitzem a la feina. Normalment, tots els problemes o dificultats que ens trobem en el dia a dia, quan els resolem, els compartim al blog per a que la resta de desenvolupadors puguin estar informats.

Visita’ns

Ens pots visitar a:

Blog Trescomatres, blog de tecnologia.

Esperem que us agradi El nostre blog de tecnologia.


Més sobre nosaltres