Trescomatres Multimèdia SL, ens dediquem a donar suport als autònoms i PyMES quan necessiten tenir presència a Internet en forma de pàgina o aplicació web. Ajudem a totes les empreses que necessiten disseny web a Tarragona.

Estem a Altafulla, un petit poble de Tarragona, encara que tenim clients a nivell nacional (Barcelona o Madrid per exemple).

Els nostre client va des de petites i mitjanes empreses, fins a empreses internacionals. Oferim pàgines web presencials i aplicacions fetes a mida.

Disseny Web empreses a Tarragona

Encara que les noves tecnologies i els mitjans de comunicació com Skype o Hangout ens permeten tenir contacte amb tots els nostres clients de forma ràpida i còmoda, és a la província de Tarragona on tenim molts clients. Botigues, autònoms, tècnics… confien en nosaltres per tenir pressència a Internet.

Si ets autònom y/o tens el teu negoci a Tarragona, contacta’ns que t’assessorem de com és la millor manera d’existir a Internet i que Google et mostri als resultats de les seves cerques.

 

Treballem amb professionals

Treballem amb Nominalia que ens proporciona tots els serveis necessaris per posar en marxa pàgines webs (dominis, allotjaments, servidors, emails). També treballem amb Juroga que ens proporciona serveis de posicionament web.

Totes dues empreses amb presència a Barcelona i Tarragona. Ideal per empreses que necessiten disseny web a Tarragona.